λάδια υδραυλικών και κυκλοφοριακών συστημάτων
                

 

BECHEM Staroil NR

Ορυκτέλαια άριστης ποιότητας για υδραυλικά και κυκλοφοριακά συστήματα. Χωρίς ψευδάργυρο. Πολύ καλή θερμική σταθερότητα και αντίσταση στην οξείδωση και τον αφρισμό. Προστασία από την φθορά και την διάβρωση. Άριστος διαχωρισμός από το νερό. 

Βασικό λάδι: Ορυκτέλαιο, Δείκτης ιξώδους VI: 95, Περιοχή θερμοκρασιών: -350C +1000C

Staroil NR 10        Staroil NR 46

Staroil NR 22        Staroil NR 68

Staroil NR 32        Staroil NR 100

 

BECHEM Staroil HVI 46

Υδραυλικό λάδι προδιαγραφής HLVP με υψηλό δείκτη ιξώδους (VI) για σταθερότητα με τις μεταβολές της θερμοκρασίας. Με πρόσθετα κατά του αφρισμού και της οξείδωσης. Προστασία από την φθορά και την διάβρωση. Άριστος διαχωρισμός από το νερό.  

Βασικό λάδι: Ορυκτέλαιο, Δείκτης ιξώδους VI: 150, Περιοχή θερμοκρασιών: -200C +1000C

 

BECHEM Hydrostar D                            

Υδραυλικό λάδι κατηγορίας HLPD με απορρυπαντικά πρόσθετα. Καθαρίζει το σύστημα από σκληρά κατάλοιπα και επικαθίσεις. Πολύ καλή θερμική σταθερότητα. Δεν οξειδώνεται εύκολα και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Απορροφά έως 2% νερό, οπότε δεν επιτρέπει να δημιουργηθούν θύλακες νερού.

Hydrostar 32 D

Hydrostar 46 D

Hydrostar 68 D

 

BECHEM Hydrostar HY 46 Red                        

Υδραυλικό λάδι ανθιστάμενο στην φωτιά. Προδιαγραφής HFC, βάσης νερού /γλυκόλης. Με υψηλό δείκτη ιξώδους για σταθερότητα της ρευστότητας του με τις μεταβολές της θερμοκρασίας. Πολύ καλή προστασία από φθορά και διάβρωση, χαμηλός αφρισμός. Κόκκινο χρώμα για εύκολο εντοπισμό διαρροών.

 

BECHEM Hydrostar TE 68 S

Υδραυλικό λάδι ανθιστάμενο στην φωτιά. Προδιαγραφής HFD-U, βάσης εστέρα. Πλήρως συνθετικό και βιοδιασπώμενο. Μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στα υψηλά φορτία. Με υψηλό δείκτη ιξώδους για σταθερότητα της ρευστότητας του με τις μεταβολές της θερμοκρασίας. Πολύ καλή προστασία από φθορά και διάβρωση, χαμηλός αφρισμός.

 

BECHEM Hydrostar HEP 32, 46, 68                 

Βιοδιασπώμενα συνθετικά υδραυλικά λάδια. 

 

BECHEM Ovitol KT...S       

Κυκλοφοριακά λάδια κατηγορίας CL. Κατάλληλα για κυκλοφοριακά συστήματα και μειωτήρες όπου δεν απαιτούνται πρόσθετα ΕΡ. Επίσης για ρουλεμάν και έδρανα ολίσθησης με υδροδυναμική λίπανση.

Ovitol KT 100 S                              Ovitol KT 220 S

Ovitol KT 320 S                              Ovitol KT 460 S