γράσα ρουλεμάν

 

BECHEM High-Lub LT2 EP

Γράσο γενικής λίπανσης, κατάλληλο για ρουλεμάν, κουζινέτα, αρθρώσεις, κλπ που δέχονται κανονικές ή υψηλές φορτίσεις. Για χαμηλές και υψηλές ταχύτητες. Αντέχει στο νερό και προστατεύει από την φθορά και διάβρωση. Προσφέρει λίπανση μεγάλης διάρκειας. Κατάλληλο για λίπανση με γρασαδόρο ή κεντρικό σύστημα λίπανσης.

NLGI 2, σάπωνας λιθίου, περιοχή θερμοκρασιών: -300C+1400C, ιξώδες βασικού λαδιού: 180 cst/400C

Διατίθεται σε συνεκτικότητες NLGI 0, 1, 2 και 3:

High-Lub LT0 EP                               High-Lub LT2 EP                                                          

High-Lub LT1 EP                               High-Lub LT3 EP

 

BECHEM High-Lub L2 ΜΟ

Γράσο γενικής λίπανσης με MoS2. Κατάλληλο για ρουλεμάν, κουζινέτα, αρθρώσεις, κλπ με υψηλές φορτίσεις. Για χαμηλές έως μεσαίες ταχύτητες. Αντέχει στο νερό και προστατεύει από την φθορά και διάβρωση. Προσφέρει λίπανση μεγάλης διάρκειας. Κατάλληλο για λίπανση με γρασαδόρο ή κεντρικό σύστημα λίπανσης.

NLGI 2, σάπωνας λιθίου, περιοχή θερμοκρασιών: -300C+1200C, ιξώδες βασικού λαδιού: 100 cst/400C


BECHEM High-Lub FA 67-400 KS

Γράσο heavy-duty για δύσκολες συνθήκες. Αντέχει στα μεγάλα και κρουστικά φορτία. Μειώνει την κατανάλωση γράσου κατά 50 – 75 %. Επεκτείνει την ζωή των ρουλεμάν / κουζινέτων. Εξαιρετική ικανότητα στεγανοποίησης από το νερό ή την σκόνη. Δεν ξεπλένεται εύκολα από το νερό. Η συνεκτικότητα του δεν επηρεάζεται (δεν μαλακώνει) από την απορρόφηση νερού. Άριστη προστασία από την φθορά και διάβρωση. Ιδανικό για ρουλεμάν σπαστήρων, ελάστρων, χαρτοποιητικών μηχανών, χωματουργικών, εκσκαφέων, κλπ. Μπορεί να εφαρμοστεί με γρασαδόρο ή κεντρικό σύστημα λίπανσης. Κατάλληλο για χαμηλές έως μέσες ταχύτητες.

NLGI 2, σάπωνας λιθίου/ασβεστίου, περιοχή θερμοκρασιών: -200C +1400C, ιξώδες βασικού λαδιού: 400 cst/400C

 

BECHEM High-Lub FA 50

Γράσο heavy-duty για αργόστροφα ρουλεμάν. Με χοντρό βασικό λάδι, ιδανικό για αργόστροφα ρουλεμάν, κουζινέτα, αρθρώσεις, κλπ που δέχονται πολύ μεγάλα ή/και κρουστικά φορτία. Μειώνει την κατανάλωση γράσου, επεκτείνει την ζωή των ρουλεμάν / κουζινέτων. Εξαιρετική ικανότητα στεγανοποίησης από το νερό ή την σκόνη. Δεν ξεπλένεται από το νερό. Η συνεκτικότητα του δεν επηρεάζεται (δεν μαλακώνει) από την απορρόφηση νερού.  Άριστη προστασία από την φθορά και διάβρωση. Ιδανικό για ρουλεμάν σπαστήρων, ελάστρων, εκσκαφέων, κλπ. Μπορεί να εφαρμοστεί με γρασαδόρο ή κεντρικό σύστημα λίπανσης (κατάλληλο για τον συγκεκριμένο τύπο γράσου).

NLGI 2, σάπωνας λιθίου/ασβεστίου, περιοχή θερμοκρασιών: -200C +1200C, ιξώδες βασικού λαδιού: 920 cst/400C

 

BECHEM High-Lub FA 50 ΜΟ

Γράσο heavy-duty με MoS2 και γραφίτη. Με πολύ χοντρό βασικό λάδι, ιδανικό για αργόστροφα ρουλεμάν, κουζινέτα, αρθρώσεις, κλπ που δέχονται πολύ μεγάλα ή/και κρουστικά φορτία. Μειώνει την κατανάλωση γράσου, επεκτείνει την ζωή των ρουλεμάν / κουζινέτων. Εξαιρετική ικανότητα στεγανοποίησης από το νερό ή την σκόνη. Δεν ξεπλένεται και δεν επηρεάζεται από το νερό. Άριστη προστασία από την φθορά και διάβρωση. Ιδανικό για ρουλεμάν σπαστήρων, ελάστρων, εκσκαφέων, κλπ. Μπορεί να εφαρμοστεί με γρασαδόρο ή με κεντρικό σύστημα (κατάλληλο για τον συγκεκριμένο τύπο γράσου). Χρώμα: γκρι/μαύρο.

NLGI 2, σάπωνας λιθίου/ασβεστίου, περιοχή θερμοκρασιών: -200C +1200C, ιξώδες βασικού λαδιού: 1200 cst/400C

 

BECHEM High-Lub FA 67-2

Γράσο για πολύστροφα ρουλεμάν, κατάλληλο για υψηλές ταχύτητες έως n x dm= 600.000. Με αντοχή στις υψηλές φορτίσεις. Ιδανικό για ρουλεμάν ανεμιστήρων και ηλεκτροκινητήρων. Μειώνει την θερμοκρασία των ρουλεμάν. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Μειώνει τις τριβές και φθορές. Επεκτείνει την ζωή των ρουλεμάν. Εξαιρετική αντοχή στο νερό και άριστη αντλησιμότητα.

NLGI 2, σάπωνας λιθίου/ασβεστίου, περιοχή θερμοκρασιών: -300C +1300C, ιξώδες βασικού λαδιού: 100 cst/400C

 

BECHEM High-Lub SW 2

Γράσο ανθιστάμενο στο θαλασσινό νερό. Για γενική λίπανση σε θαλάσσιες πλατφόρμες, γερανούς ναυπηγείων και λιμανιών, πλοία, αντλίες νερού, πλυντήρια αυτοκινήτων, κλπ.  Εξαιρετική αντοχή στο νερό και άριστη προστασία από την διάβρωση. Κατάλληλο για ρουλεμάν, κουζινέτα, αρθρώσεις, ανοιχτά γρανάζια, συρματόσχοινα, κλπ. και ως αντιδιαβρωτική προστασία. Διατίθεται επίσης ως ρευστό (SW 2V) καθώς και σε σπρέι 300 ml.

NLGI 1-2, ειδικός σάπωνας ασβεστίου, περιοχή θερμοκρασιών: -250C +800C, ιξώδες βασικού λαδιού: 100 cst/400C

 

BECHEM High-Lub LIC-00, 000

Ημίρρευστα γράσα για γραναζοκιβώτια ή κεντρικά συστήματα λίπανσης σχεδιασμένα για ημίρρευστα γράσα. Hμισυνθετικό βασικό λάδι.

NLGI 00, 000, σάπωνας λιθίου, περιοχή θερμοκρασιών: -300C+800C, ιξώδες βασικού λαδιού: 25 cst/400C

High-Lub LIC-00                                                          

High-Lub LIC-000